קבל דוח בחינם
כניסת לקוחות
Phone Link Icon 050-8127373
Lang Icon EN
אחסון אתרים מומלץ
אחסון אתרים

אחסון אתרים מומלץ

TOP 10 חברות אחסון האתרים

TOP 10 חברות אחסון האתרים המומלצות

מחפשים ספק איכותי לאחסון אתרים – במדריך הבא ריכזתי עבורכם את TOP10 חברות שעמדו בפרמטרים להיכנס לרשימה על מנת שייתנו לכם את הפתרון הטוב ביותר. לאחר הטבלה ישנם הסברים רחבים מה בכלל לצפות מספק שירותי אחסון אתרים? ועוד תשובות לשאלות טכניות: תחזוקת שרת, פאנל ניהול נוח, ועוד מרכיבים.

אתרנפח גלישהנפח תעבורהמיקום שרתיםלינק לאתר
Hostereoהחל מ-4$מומלץללא הגבלהללא הגבלהישראל, הולנד, ארה"בלינק לאתראתר >>
Hostingerהחל מ- 3₪מומלץ30GB100GBחו"ללינק לאתראתר >>
Yogetaהחל מ-49₪1.5GBללא הגבלהישראל, אנגליה, ארה"בלינק לאתראתר >>
Cloudwaysהחל מ-12$מומלץ25GBללא הגבלהחו"ללינק לאתראתר >>
Upressהחל מ- 15$מומלץ1GB50GBהולנד, ישראל, ארה"בלינק לאתראתר >>
Jetserverהחל מ-44₪ללא הגבלהללא הגבלהישראללינק לאתראתר >>
SPDהחל מ- 34₪ללא הגבלהללא הגבלתישראללינק לאתראתר >>
Sitegroundהחל מ- 4$10GBללא הגבלהחו"ללינק לאתראתר >>
Fastcometהחל מ-2.95$15GBללא הגבלה15 מדינותלינק לאתראתר >>
Bluehostהחל מ-2.95$50GBללא הגבלהחו"ללינק לאתראתר >>
Keshet Cloudהחל מ-29₪מומלץ3GBללא הגבלהישראללינק לאתראתר >>

הגורמים שאני מתייחס אליהם בבחירת ספק אחסון אתרים

  • שירות – השאלות שצריך לענות עליהם: איך ניתן ליצור קשר עם גורם טכני, האם תומכים בהעברת האתר, ליווי בעת שאלות הקשורות לדומיין ועוד.
  • רמת ידע מקצועי – אוקיי אז אתם לא יכולים להגיש ממש מבחן, בטח אם רמת הידע שלכם כמו של רובינו נמוכה. עדיין מומלץ לברר כמה חברות קידום אתרים, מתכנתים עובדים מול החברה הזו, קצת לחפש בגוגל ביקורות, לשאול בקבוצת פייסבוק, לראות האם יש מנהל טכנולוגיות בחברה או סתם מדובר בריסלר ללא אנשי מקצוע.
  • פנל ניהול – בסופו של דבר האתר שלכם הוא העסק הפרטי שלכם. לכן, אתם רוצים לשלוט בקבצים, אתם רוצים יכולת לבצע פעולות בשוטף. כמקדם אתרים מאוד חשובה לי זמינות הקבצים. בנוסף חשובה לי היכולת לבצע פעולות דרך השרת בקלות כגון: הפניות, גיבוי, שיחזור, שליחת קבצים, הוספת תיבות מייל, התקנת SSL.
  • זמינות לתמיכה – אחרי שעברתם לחברה, האם יש צ'ט פעיל עם מענה מהיר? האם הצוות זמין לקבל שיחות ולטפל מיידית בכל שעה? מה ההתחייבות לתפעול תקלה? האם יש גיבויים בשרת חיצוני?
  • ניסיון – לנהל חברת אחסון אתרים, או להיות ספק לאחסון אתרים דורש לא מעט, בשביל לשרוד נכון בשוק תחרותי זה, הניסיון בדרך כלל מעיד על שיטה, מתודולוגיה, תשתית שרתים טובה, וחברה בעלת ניסיון להתמודד עם אירוע אבטחה, ניסיונות פריצה ועוד.

TOP 10 ספקים ל- אחסון האתרים

אחרי שאתם ידועים פחות או יותר מה פרופיל האתר שלכם, מה חבילות אחסון כוללות וראיתם מחירים ברחבי הרשת, ההשוואה שתבצעו הרבה יותר חכמה. כלל הברזל במקרה של אחסון הוא שאם יש לכם התבלטות כלשהי, רצוי לבחור באופציה הטיפה יותר יקרה ואמינה. חפשו המלצות מאנשים אמתיים, שאלו על ביקורות או שפשוט תסמכו עליי:)

חשוב לבדוק את האתרים ואת מהירות האחסון שרכשתם. זאת בכדי לוודא שאתם באמת מקבלים את הביצועים שהובטחו לכם. במידה ואתם רואים שיש בעיות בשרת שבחרתם, רצוי לעבור לשרת אחר במהרה.

חברה לאחסון אתרים – איך לבחור נכון?

בחירת אחסון אתרים יכולה להיות מבלבלת במיוחד עקב ההיצע הרב שיש בשוק. השוק רווי במסלולים השונים, והאפשרויות הרבות שכל לקוח או בעל עסק יכול לבחור מבניהן הן בלתי נגמרות, למרות שלפעמים נראה שאין באמת הבדל בין השירותים השונים, הבחירה הזו היא אחת הבחירות החשובות ביותר עבור האתר שלכם.

בחירת אחסון אתר נכונה תאפשר לכם שקט, ביצועים טובים ובטחון מלא שהאתר שלכם יהיה מהיר, יוצג תמיד ויהיה מאובטח ברמה מקסימלית. במדריך זה נסקור עבורכם את כל מה שאתם צריכים לדעת כאשר אתם בוחרים אחסון לאתר , החל מהשלב הראשוני ועד השלב האחרון של הבחירה.

ריכזתי עבורכם את כל המידע שצריך בשביל לבחור ספק איכותי לאחסון האתר. הוספתי המלצות אישיות שלי חברות אחסון האתרים המקצועיות ולא פחות חשוב עם השירות הטוב ביותר.

במצבים בהם אתם מחפשים פתרון גם לבניית אתרים אני ממליץ לברר את התמיכה ואיכות השרתים איתם החברה עובדת.

תכולת חבילת אחסון אתרים

רוב חבילות אחסון האתרים מציעות במסגרת האחסון והתמחור  מספר אפשרויות מתקדמות ותכולת מוצר בסיסית:

מספר האתרים – בכל חבילה בדקו כמה אתרים אתם יכולים להתקין במסגרת השירות. שימו לב שגם אם אתם רואים "אתרים ללא הגבלה" אך מקבלים נפח אחסון נמוך, לא באמת מדובר בתכולה מסוג "ללא הגבלה" כי פשוט לא תוכלו להשתמש בה.

שטח אחסון –  נתון חשוב במיוחד. בד"כ החבילות הפשוטות ביותר יתחילו ב500MB ויתפסו למעלה. אין לכם מושג כמה שטח אתם צריכים? זכרו שמשקל של עמוד ממוצע הוא 2MB. כמובן שאם אתם מוסיפים מדיה וכו' המשקל הזה עולה בהתאמה.

תעבורה חודשית –  סעיף שקשור לשטח האחסון בצורה עקיפה. נפח התעבורה הוא סעיף הנוגע לשימוש במשאבים שהאחסון שלכם מקצה. כל טעינה של עמוד באתר היא למעשה שימוש במשאב של האחסון ונמדדת בנפח התעבורה החודשית.

אם אתם רוצים לחשב מה נפח התעבורה החודשית שאתם זקוקים לו? תוכלו לקבל הערכה גסה בדרך הבאה: חשבו /בדקו בכמה עמודים גולש ממוצע מבקר. הכפילו במספר המבקרים החודשי ואת המספר שקיבלתם הכפילו ב2MB. כלומר, אם אתם צופים או שיש לכם כבר 100 מבקרים באתר, שנכנסים לחמישה עמודים בממוצע אתם זקוקים לפחות ל1GB של נפח התעבורה (100*5*2- 1000MB)

תעודת SSL– גוגל מתעדפת אתרים איכותיים ומאובטחים.  ברוב האחסונים תקבלו התקנת תעודת SSL חינם המאפשרת לאתר שלכם להפוך למאובטח ולעמוד בתקן האבטחה הסטנדרטי.

גיבויים-  לפי פורבס, 30,000 אתרים נפרצים כל יום. מעבר לפעולות האבטחה שאנחנו נוקטים באתר, חשוב להקפיד על גיבויים קבועים ולראות מה הגיבויים שאתם מקבלים מחברת האחסון שלכם.

אפשרות לCDN– עוד חידוש של השנים האחרונות הנוגע לעולם קידום האתרים הוא CDN. הCDN משדרג את המהירות שבה האתרים שלכם יכולים להיטען בדרך ייחודית (רשת של שרתים ברחבי העולם). שימוש בCDN תופס תאוצה בשנים האחרונות. במידה ואתם משתמשים באתר שלכם למטרות עסקיות, רצוי להעמיק בחשיבה וקריאה על הנושא. בכל מקרה, בדקו האם הCDN כלול במחיר של החבילה שלכם.

רשת CDN

אימיילים- תוכלו ליצור אימייל מקצועי באמצעות האחסון שלכם (כן,גם מיילים צורכים שטח אחסון) בדקו כמה כתובות מייל אתם יכולים ליצור ומה ההצעה בדיוק כוללת.

תמיכה–  שירות התמיכה שתקבלו חשוב במיוחד ויכול להיות קריטי. על אחת כמה וכמה במידה ואין לכם ידע טכני או שהידע הטכני שלכם מוגבל. בדקו מה חבילת התמיכה כוללת. לדוגמא בדקו האם היא בצ'אט או בטלפון, ומה בדיוק השירות שהחבילה שרכשתם כולל.

חבילות אחסון אתרים

אחסון שיתופי

אחסון שיתופי , כשמו כן הוא. הרעיון הוא שאתם חולקים את השרת עם מספר אתרים נוספים. במרבית המקרים, בעיקר כאשר אתם נתקלים בעולם אחסון האתרים לראשונה, תמצאו את עצמכם משתמשים בשרת שיתופי ולאחר מכן תוכלו תמיד לשדרג את החבילה ולעבור לשרת פרטי. מה שטוב בשרת שיתופי הוא שהוא מצוין בעבור משתמשים ראשוניים או בעבור דרישות פשוטות.  קל לתפעל אותו ואין צורך ברוב הפעמים בידע קודם כאשר פאנל הניהול ידודותי ונגיש.

מן העבר השני, כמובן שיש המון בעיות בשרת שיתופי. כולן כאמור נובעות מאלמנט השיתופיות שלו. כאשר אתם חולקים את אותו השרת עם משתמשים ואתרים אחרים, אתם בעצם נכנסים לשכונה בה אין לכם מושג מי השכנים. בעולם קידום האתרים, זו יכולה להיות סוגיה בשל העובדה ששכנים רעים יכולים לפגוע בשכונה כולה.

בבחירה של אחסון שיתופי שימו לב לנפח האחסון שאתם מקבלים. על כך תוסיפו את זמינות התמיכה, קיומה של תעודת SSL, ואפשרות פתיחת חשבונות אימייל.

כאשר אתם בוחרים בשרת שיתופי, חשוב לנסות ולבצע בדיקה מקיפה של השכנים היושבים על אותו הIP. תוכלו לעשות זאת באמצעות הכלי הבא שמאפשר לכם לראות את השכנים באותו השרת.

אחסון VPS

אחסון מסוג VPS הוא אופציית ביניים בין שרת פרטי ייעודי לבית שרת שיתופי. VPS – Virtual Private Server הוא למעשה שרת ייעודי  אשר מחולק למספר קטן יותר של משתמשים בהשוואה לשרת שיתופי. היתרון בשימוש בשרת ייעודי הוא פאנל ניהול מורחב יותר הכולל אפשרויות מתקדמות למשתמשים אשר זקוקים לכך.

חשוב לזכור שגם בחירה באחסון VPS היא בחירה באחסון עם שותפים מבחינה טכניץ, אך לרוב האפשרות שליטה שלכם והביצועים שתקבלו יהיו הרבה יותר משמעותיים בהשוואה לאחסון שיתופי.

בחירה באחסון VPS מומלצת למשתמשים שעובדים בנפחי עבודה גדולים יותר והאחסון השיתופי הוא כבר לא אופציה ראלית עבורם בשל מגבלת המשאבים.

אם אתם מתלבטים בין שרת VPS לשרת ייעודי, כדאי לכם לבחור בשרת ייעודי ככל הנראה. אם ההתלבטות שלכם בין שרת שיתופי לשרת VPS, חשוב לבחון את הדרישות שלכם לעומק אך אם יש ספק, מומלץ לבחור בשרת VPS. כמובן שכל ההמלצות כלליות ביותר וחשוב לבחון את המקרה הפרטי לעומק.

ההבדל בין VPS לשיתופי קרדיט: hostingadvice.com

שרת ייעודי

כאן אנחנו כבר נכנסים למגרש של הגדולים.  שרת ייעודי הוא למעשה שרת פרטי בו יש לכם יכולות שליטה מלאות.  בחירה בשרת ייעודי היא בעבור אתרים שזקוקים לשליטה מלאה בכל היכולות שאחסון אתרים יכול לתת לאתר שלכם.

מבחינה טכנית לא נלאה אתכם בפרטים. שכן סביר להניח שאם הגעתם לפוסט הזה אתם יודעים כאשר אתם צריכים שרת ייעודי. כעיקרון, בחירה כזו תתן לכם בדרך כלל אפשרות לIP פרטי, 24/7 תמיכה, אפשרות שליטה מלאה ביישומי אבטחה ועוד.

שרת ייעודי אמור לספק לכם את הפתרון האיכותי ביותר בשוק. הוא מומלץ במיוחד לחנויות וירטואליות עם נפח עבודה גדול, אתרים גדולים במיוחד ופלטפורמות או תוכנות משתמשות באינטרנט (שירותי Saas שונים)

 

הסבר על אחסון אתרים

הגדרת פרופיל אתר לבחירת חבילת אחסון מתאימה

כדי שתוכלו לדעת איזה אחסון אתר יתאים לכם, חשוב לקחת צעד אחורה ולהבין בדיוק מה סוג האתר שלכם, מה הדרישות הצפויות ומה אתם צריכים באמת כדי להצליח.

בלוג אישי

אם אתם מנהלים בלוג אישי ללא כוונות מסחריות כלשהן, בתור סוג של תחביב או בלוג להפצת ידע, אחסון אתרים שיתופי יכול באמת להתאים לכם אם תבחרו בו נכון. גם כאשר אתם בוחרים אחסון אתרים עבור בלוג אישי, חשוב לבחור את האחסון באמצעות כלים מדידים ככל האפשר. שאלו את עצמכם מה התנועה הצפויה, בכמה מדיה תשתמשו והאם יש סוגי קבצים כבדים יותר שתרצו לעלות לבלוג.

גם לפלטפורמה שבה תבחרו לניהול הבלוג יש חשיבות ויכולה להשפיע על בחירת האחסון. כמובן שאם אתם בוחרים במערכת ניהול התוכן הפופולרית וורדפרס, מומלץ למצוא אחסונים התומכים בצורה מיטבית בפאנל הניהול במערכת.

אתר עסקי

אם אתם משתמשים באתר שלכם למטרות עסקיות, סביר להניח שאתם זקוקים לחבילות אחסון משודרגות. אלו יעניקו לכם ביטחון ואת הביצועים הטובים ביותר. כאן אין מקום למשחקים יותר מידי. במיוחד מכיוון שלעיתים אתר ש"נופל" לכמה דקות יכול להפסיד הרבה מאוד כסף לעסק.

אנחנו ממליצים לבחור בחבילת VPS (לפחות) בעבור אתרים עסקיים. כאלו שיוכלו להתמודד עם כמויות תנועה, בעלי נפח אחסון מתאים. אלו יתנו לכם תמיכה ובטחון מלא שהאתר של העסק שלכם בידיים טובות.

באחסונים רבים תוכלו למצוא חבילות VPS לעסקים, במחירים משתנים. חשוב לשים לב לתמיכה שאתם מקבלים, גודל אחסון, ואת כל הפרמטרים שציינו אשר חשוב לכם לבדוק.

אנחנו ממליצים לא להתפשר ולבחור את האחסון הטוב ביותר לעסק שלכם.

חנות אינטרנטית

כאן כמובן שאנחנו נכנסים לסיפור אחר ורגיש הרבה יותר. חנות אינטרנטית תלויה באחסון ונשענת על האחסון. המשמעות של אחסון חלש לחנות באינטרנט היא הרסנית. בעוד אתרים עסקיים תדמיתים צריכים מאוד אחסון אתרים טוב אך משתמשים בו ככלי ליצר לידים, החנות שלכם צריכה אחסון כדי למכור.

אם אתם משתמשים בפלטפורמה של שופיפי או כזאת המציעה אחסון מובנה, סביר להניח שאתם כבר מכוסים מהבחינה הזאת. לעומת זאת, כאשר אתם בוחרים אחסון עבור חנות שאתם בונים באמצעות ווקומרס או כל סוג אחר, אחסון אתר הוא ככל הנראה הבחירה החשובה ביותר שתוכלו לקבל לכל אורך התהליך.

ההמלצה שלנו היא לבחור באחסון VPS איכותי. אחסון כזה שמותאם לעומס עבודה של חנויות וירטואליות. בנוסף, במידה ואתם בונים על כמויות מבקרים גדולות ועומס עבודה גדול, רצוי מאוד לבחור באופציה של שרת ייעוד. בכל אופן, לא מומלץ לבחור באפשרות של שרת שיתופי בעבור חנויות וירטואליות.

מעוניין בקידום אורגני בגוגל? השאר פרטים

    • מינימום 2 תווים
    • שדה חובהנא להזין מינימום 10 ספרות

    ההמלצות שלי

    אם הגעתם עד פה, כנראה שהחכמתם הרבה יותר ואתם מבינים מה הוא אחסון אתרים בצורה טיפה יותר טובה. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהמליץ על ארבעה אחסונים שאנחנו עובדים איתם באופן אישי ונהנים מהביצועים שלהם במאות אתרים.

    1.Hostereo
    לינק לאתר
    4.92
    1423 ביקורות

    חברת אחסון שרתים עם מעל 20 שנות נסיון בתחזוקת שרתים, תקשורת וביצועים מובאים לתוך מערכת חדשנית של Hostereo.

    יתרונות
    150$ קרדיט מתנה לשימוש ראשוני
    פאנל ניהולי נוח וקל לשימוש
    10 ג'יגה רוחב פס ותעבורה ללא הגבלה בחינם
    תמיכה טכנית מסביב לשעון
    התחייבות לזמינות גבוהה ביותר באמצעות חיבור לכל ספקי האינטרנט ורשת שרידה במיוחד
    חיבור לכל ספקי האינטרנט בישראל
    אחסון והתקנת וורדפרס בקליק
    2.EvolutionVIP חברת אחסון אתרים בישראל
    לינק לאתר
    4.8
    1322 ביקורות

    אבולוציה VIp היא חברת אחסון אתרים ותיקה המאחסנת עשרות אלפי אתרים ופעילה החל משנת 2006 בתחום. החברה מתמחה במגוון רחב של פתרונות אחסון.

    יתרונות
    תמיכה מקצועית על ידי צוות מנוסה
    ניסיון נרחב ( כבר 14 שנים בתחום) ואמינות
    גיבויים אוטומטיים ושרתים מהירים
    אפשרויות נרחבות לשרתים עצמאיים
    עמידה בתקנים בינלאומיים ושלוש חוות שרתים בישראל
    כונן חירום 24 שעות ביממה
    חסרונות
    ממשק ניהול Cpanel שנחשב מעט פחות ידידותי למשתמש הממוצע
    3.יופרס מומחים לאחסון אתרי וורדפרס
    לינק לאתר
    4.8
    1322 ביקורות

    יופרס היא אופציה ישראלית מצוינת למי שמחפש אחסון וורדפרס איכותי ומהיר, עם אפשרויות רבות וממשק סופר סופר נוח ומומלץ במיוחד למי שמחפש פאנל ניהול ידידותי.

    יתרונות
    שרתים מהירים
    פאנל ניהול נוח במיוחד
    מצוין לוורדפרס
    גיבויים אוטומטיים
    שירות צ'אט מצוין, מקצועי ומהיר.
    פשוט וקל מאוד לתפעול
    חסרונות
    מחיר. למעט המחיר לבעלי אתרי וורדפרס כמעט שלא מצאתי שום חסרון.
    שירות צ'אט – עדיין שמנו לב שיש שאלות טכניות שעדיין לא מקבלות מענה
    4.SiteGround חברת אחסון אתרים בישראל
    לינק לאתר
    4.2
    1322 ביקורות

    אופציה נוספת וזולה היא SiteGround אשר מציעה שרתים מהירים, תמיכה מצוינת ומחיר סופר משתלם. חשוב לזכור שהשרתים השיתופיים של החברה טעונים בדיקה אם אתם בונים אתר עסקי אך למטרות אישיות אנחנו ממליצים מאוד על האחסון הזה.

    יתרונות
    מחירים זולים במיוחד
    שרתים מהירים
    פאנל נוח וקל לשימוש
    תמיכה מצוינת ומהירה
    חסרונות
    שרתים שלא ממוקמים בארץ
    בתחומים תחרותיים ונפחי תעבורה גדולים במיוחד יכול להיות שהאחסון פחות מתאים לעומסים הללו.
    5.JETSERVER חברת אחסון אתרים
    לינק לאתר
    4.5
    1322 ביקורות
    יתרונות
    שירות אישי ומהיר
    שרתים מהירים
    מסייעים באופטימיזציית מהירות
    תמיכה מצוינת ומהירה
    חסרונות
    מחיר
    פנל ניהול
    6.יוגטה - אחסון אתרי וורדפרס למקצוענים
    לינק לאתר
    4.8
    1322 ביקורות

    יוגטה מציעה שרת היברידי ייעודי לוורדפרס, שירות ייחודי וחדשני המאפשר לכל משתמש לעבוד ברמה מקצועית מאד עם ממשק קליל ונוח, תמיכה ושירות בעברית וביצועים מטורפים.

    יתרונות
    אתר מאובטח - תעודת SSL וחסימת איומי סייבר
    LiteSpeed cache Web Serve
    הביצועים הכי טובים לאתרי וורדפרס
    כלים מתקדמים לניהול צוות
    חסרונות
    מחיר

    לסיכום

    בחירת אחסון אתרים היא משימה מורכבת המצריכה מחשבה ובדיקה מעמיקה לפני שבוחרים בשרת הטוב ביותר עבור האתר שלכם, חשוב להגדיר קודם כל את פרופיל האתר שלכם , הדרישות, ומה באמת תצטרכו מהאתר ולאחר מכן לבצע השוואה בין הדרישות שלכם להיצע הקיים בשוק.

    קידום אתרים בגוגל למעלה

    רוצים יותר כניסות לאתר?

    מדריך ללימודי קידום אתרים
    רוצים שאבדוק לכם את האתר?